Veel gestelde vragen

Op jullie grote dag moeten jullie veel regelen, ik kan me dan ook goed voorstellen dat jullie nog vragen hebben. Hieronder een lijst met de meest gestelde vragen. Mocht jullie vraag er niet tussen staan dan kunnen jullie altijd contact opnemen en deze alsnog stellen.

Is poseren verplicht ?

De hele dag zal ik op gaan tussen jullie gasten. Tijdens de foto sessie help ik jullie met eventuele poses. Daarnaast is het meestal zo gezellig tijdens de foto sessie dat jullie de camera helemaal vergeten en van elkaar genieten.

Aanpassingen aan de prijzen?

Het is niet mogelijk om iets aan de prijs te doen. De prijzen zijn gebaseerd op het aantal uren die ik in iedere bruiloft steek. Het gaat namelijk niet alleen om de uren op jullie grote dag zelf,  maar ook om de uren vooraf en achteraf. Het uitzoeken en bewerken van alle foto’s kost ook behoorlijk veel tijd 😉 Daarnaast zijn er ook nog kosten zoals de camera’s en software.

Is het mogelijk om een kleine bruiloft te boeken met minder dan 6 uur?

Natuurlijk! Dat is zeker mogelijk. We kunnen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek jullie wensen bespreken. Aan de hand hiervan en het aantal uren zal ik voor jullie een passende offerte maken.

Is het mogelijk om alle foto’s te ontvangen?

Nee, dit is niet mogelijk. Ik maak een selectie van jullie foto’s. Aan de hand van deze selectie begin ik met bewerken van de foto’s. Deze selectie ontvangen jullie uiteindelijk.

Bewerk je alle foto’s die we krijgen?

Ja, alle foto’s die geselecteerd zijn bewerk ik. Ik pas de kleur, helderheid, contrast en meer aan. Voor mijn stijl kan je in mijn portfolio kijken 🙂

Wanneer ontvangen we de foto’s na de bruiloft?

Jullie ontvangen binnen 1 dag een kleine preview. De complete reportage ontvangen jullie in ca. 4 weken. Als jullie hebben gekozen voor een album dan is de levertijd ca. 6 weken.

Zijn er achteraf nog kosten?

Nee, alles bespreken we vooraf zodat jullie geen onverwachtse kosten hebben.

Zorgen wij voor jou eten?

Met een broodje en een ice tea ben ik voor overdag zeker voorzien. Als ik ook s’ avonds fotografeer dan eet ik graag mee. Een artiestenmaltijd is dan ook ruim voldoende.

Wij willen graag een proefsessie doen, is dit mogelijk?

Natuurlijk is dit mogelijk. Binnen de trouwpakketen is een loveshoot inbegrepen. Als jullie gekozen hebben voor een pakket waar dit niet zo is, kunnen we kijken naar jullie wensen. Een proefsessie is echt een aanrader. Jullie kunnen wennen aan de camera en we leren elkaar beter kennen. 😉

Hoeveel tijd moeten we op de dag zelf reserveren voor de foto sessie?

Het liefst zou ik hiervoor 1,5 uur de tijd hebben (zonder de reiskosten). Dan hebben we alle tijd om in alle rust de foto’s te maken. Daarnaast is dit uiteindelijk het moment dat jullie echt even samen zijn en kunnen genieten van elkaar.

Wij trouwen in het buitenland, is dit ook mogelijk?

Ja zeker, ik reis graag met jullie mee. Jullie kunnen voor meer informatie contact met mij opnemen.