Ja.. wij willen de trouwbrochure

Willen jullie meer weten over mij, mijn stijl, manier van fotograferen of willen jullie weten of jullie datum nog beschikbaar is? Dan kunnen jullie onderstaand formulier invullen. Bij de gedachte aan jullie mail met alle informatie over jullie trouwplannen wordt ik al helemaal enthousiast.

Zodra jullie aanvraag bij mij binnen is, neem ik contact met jullie op.

Versturen

Jullie gegevens

Bedankt voor het invullen van het formulier. De gegevens zijn succesvol verzonden. Jullie ontvangen zo snel mogelijk de trouwbrochure in de mail!

Liefs, 

'' Fantastische fotograaf, ben zo blij met de foto's die ze gemaakt heeft van mij en mijn man. Ze zijn werkelijk prachtig! Daarnaast is Christine ook nog eens een hele lieve meid die je erg op je gemak stelt met leuke ideeën. Zelfs mijn man vond het een leuke avond terwijl hij totaal niet graag op de foto staat! ''

- Stefan & Christine

Kind Words

'' Christine was our wedding photographer. She followed us around for the whole day including ceremony, shooting and party.
Before the actual day we sat down together and talked about which style of pictures and location we would like. Christine understood our sense of style very well. The pictures turned out great.
One very pleasing thing about Christine is her ability to catch all the important moments as well as many details, without us even noticing it.
All in all it was a fantastic day we can look back at with fantastic pictures. '' 

- Benjamin & Catherine

Kind Words

'' Voor de bruiloft gingen we naar mogelijke locaties voor de reportage. Daar hebben we samen besproken welke wensen we hadden. Christine ondersteunde ons met haar creativiteit en haar vele ideeën.

Onze fotoreportage op onze trouwdag verliep zoals verwacht geweldig!
De foto's zijn prachtig :)

We zijn erg blij met Christine's Moments en kunnen haar zeker aanbevelen. '' 

- jonathan & tabea

Kind Words

'' Alle contact momenten waren inzichtelijk en ze neemt echt de tijd om te luisteren naar al je wensen. Tijdens de persoonlijke gesprekken geeft zij ook leuke en handige tips! Op de grote dag zelf verliep alles op rolletjes. Onze fotoshoot in “ De van Nelle fabriek” was lekker relaxt.
Onze trouwfoto’s zijn prachtig! Wij zijn super blij met het resultaat. Ook het fotoboek is fantastisch gemaakt. Onze mooie trouwdag is met liefde vastgelegd. 

Wij raden Christine’s Moments zeker aan, zij fotografeert met passie en dat zie je zeker terug in het resultaat! ''

- wilkin & sylvia

Kind Words

'' We hebben een geweldige golden hour shoot gedaan bij Christine Moments. Ik raad het echt iedereen aan om bij haar een shoot te doen. Puur en ontspannen. We genieten iedere dag van de foto’s. ''

- Stefan & Lieselotte

Kind Words

'' Christine is een leuke meid en wij zijn onwijs blij met het resultaat. Onze geweldige dag vereeuwigd in de mooie foto's die ze gemaakt heeft. ''

- remco & nikki

Kind Words