For Photographers

Mentor sessie 1 -1 

Wat goed dat je hier terecht gekomen bent en wil investeren in jezelf en jouw bedrijf.

Loop jij tegen dingen aan in jouw bedrijf en fotografie waar je niet uit komt, een frisse blik op wil of wil je het helemaal anders? Dan ben je aan het goede adres.

Voordat ik de stap heb genomen om full-time te fotograferen heb ik bij meerdere verschillende bedrijven mogen werken en hier veel kennis opgedaan over het ondernemen. Ondernemen is namelijk nog een vak apart! Hiernaast leg ik al met veel plezier 10 jaar mooie herinneringen vast en deel ik graag al mijn kennis met jou! Ik ben ervan overtuigd dat ik jou kan helpen!


Het is compleet een sessie op maat! Iedereen staat op een ander punt in zijn of haar bedrijf. Daarom maken we een sessie op maat voor jou, dit doen we aan de hand van een vragenlijst die je geheel invult. Hierin kan je aangegeven waar je tegen aanloopt, wat je anders zou willen, wat je doelen zijn, ect. 

Aan het einde van de sessie ga je naar huis met lijst vol handige tips, to do's en motivatie om het allemaal in de praktijk te brengen. Een boost om aan jouw bedrijf te werken!

Sessie op maat

Versturen

VRAAG DE BROCHURE AAN

Bedankt voor het invullen van het formulier. De gegevens zijn succesvol verzonden. Jullie ontvangen zo snel mogelijk de trouwbrochure in de mail!

Liefs,