Client-Pricing-workflow-posing-albums-instagram-experience-Back-up-Guides-bookings-website-brochures-Inspiration-goals-balance-planning-Settings-CLIENT-PRICING-WORKFLOW-POSING-ALBUMS-INSTAGRAM-CLIENTEXPERIENCE-BACK-UP-GUIDES-BOOKINGS-WEBSITE-BROCHURES-INSPIRATION-GOALS-BALANCE-CLIENT-PRICING-WORKFLOW-POSING-ALBUMS-INSTAGRAM-CLIENTEXPERIENCE-BACK-UP-GUIDES-BOOKINGS-WEBSITE-BROCHURES-INSPIRATION-GOALS-BALANCE-PLANNING-SETTINGS-PLANNING-SETTINGS-CLIENT-PRICING-WORKFLOW-POSING-ALBUMS-INSTAGRAM-CLIENTEXPERIENCE-BACK-UP-GUIDES-BOOKINGS-WEBSITE-BROCHURES-INSPIRATION-GOALS-BALANCE-PLANNING-SETTINGS-PLANNING-SETTINGS-CLIENT-PRICING-WORKFLOW-POSING-ALBUMS-INSTAGRAM-CLIENTEXPERIENCE-BACK-UP-GUIDES-BOOKINGS-WEBSITE-BROCHURES-INSPIRATION-GOALS-BALANCE-PLANNING-SETTINGS-PLANNING-SETTINGS-CLIENT-PRICING-WORKFLOW-POSING-ALBUMS-INSTAGRAM-CLIENTEXPERIENCE-BACK-UP-GUIDES-BOOKINGS-WEBSITE-BROCHURES-INSPIRATION-GOALS-BALANCE-PLANNING-SETTINGS-PLANNING-SETTINGS-

THE ROADMAP TO YOUR SUCCES!

Het fotograferen van de liefde is waar mijn passie voor fotografie begon, maar dan heb je nog geen bedrijf. Daar komt meer dan alleen fotograferen bij kijken. Ik help je graag op we, beantwoord vragen die je hebt of kijk met jouw workflow mee. Ben jij er klaar voor om te investeren in jezelf en jouw bedrijf?

Reminder:

You are exactly where you need to be

How does it work?

>> We plannen samen een datum in voor een online of live mentor sessie. Als je een mentor sessie face to face wil, dan ben je bij welkom in Strijensas.

>> Om een goed beeld te krijgen bij jou en jouw bedrijf stuur ik je vooraf een uitgebreide vragenlijst toe. Doormiddel van deze vragenlijst weet ik precies waar je staat, waar je graag hulp bij zou willen en wat je verwachtingen zijn.

>> Dan is het tijd om samen met jouw avontuur aan de slag te gaan, we gaan aan de slag met de onderwerpen of vragen die je hebt, met wat lekkers natuurlijk ;) Na de mentor sessie ga ik naar huis met nieuwe inspiratie en een volle to-do lijst.

In deze sessie hebben we genoeg tijd (4-5 uur) om uitgebreid jouw vragen te beantwoorden en verschillende onderwerpen die je hebt aangegeven te bespreken. We gaan samen door je website, jouw recente werk, kijken naar jouw huidige client experience en zorgen dat je met veel inspiratie en een volle to do list naar huis gaat.

IN PERSON MENTOR SESSION

What's Included

>> 4-5 uur live mentor sessie in Strijensas
>> Advieslijst 
>> Surprise package voor de mentor sessie

€349,- excl. BTW

Mogelijkheid om een shoot naar keuze samen erbij te boeken.

Book now!

Tijdens de (online) mentor sessie van 2 uur kan je kiezen om alle vragen te stellen die je hebt, of op 2 of 3 onderwerpen wat dieper in te gaan. Ik beantwoord jouw vragen en zorg dat je met veel nieuwe inspiratie weer aan de slag kan gaan om jouw bedrijf te runnen. Vind je het fijner om face to face de mentor sessie te hebben? Dan ben je altijd bij mij welkom in Strijensas.

Pocket mentor session

What's Included

>> 2 uur (online) mentor sessie
>> Little Surprise package voor de mentor sessie

€199,- excl. BTW

Book now!

Tijdens deze live workshop couple posing ga ik jullie meenemen hoe ik een koppel fotografeer, hoe ik de voorbereiding doe voor een koppel shoot en hoe ik ze op hun gemak stel. Dat laatste vind ik ook het belangrijkste punt ;).

Met een kleine groep (max. 4 fotografen) gezellige collega fotografen spreken we op een mooie locatie af en gaan we samen een super leuk koppel fotograferen. Iedereen krijgt de kans om zelf het koppel een keer aan te sturen. Naast de super toffe foto's die je hebt geschoten ben je de volgende keer bij een koppel shoot helemaal voorbereid om ze te laten shinen!

Workshops couple posing

Momenteel zijn er nog geen nieuwe datums bekend voor een volgende live workshop couple posing. Wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe live workshop couple posing wordt ingepland? Laat dan hieronder jouw mailadres achter.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn 

Van Nieuwe datums (couple) workshops, Tips & tricks op de blog, Nieuwe producten speciaal voor fotografen & videografen en Styled Shoots.

Join my Newsletter

kind words

Previous

Next

De mentorsessie bij Christine's Moments heb ik zelf als zeer waardevol ervaren. Super fijn dat het helemaal pas gemaakt op mij en mijn bedrijf was. En zo voelde dat ook, vanaf het eerste moment denk je helemaal mee ging in mijn bedrijf, in wat bij mij zou kunnen past en bij mijn stijl.
De manier van contact leggen heb ik als zeer prettig ervaren en fijn dat je hierin zo open en eerlijk/ transparant bent.
Het is écht een zeer waardevolle toevoeging voor mijn bedrijf, om zo van buiten af iemand te hebben die even een kijkje neemt in je bedrijf. Waar je mee kunt sparren en waar je ook gewoon feedback punten van terug krijgt waar je weer mee aan de slag kan! Super fijn ook om wat business tools mee te hebben gekregen, waar ik zelf nog geen weet van had.

Dankjewel Christine, jij hebt mij hier heel blij mee gemaakt en weet zeker dat je hiermee nog veel andere blij gaat maken!

- carina | carina de jong photography -

Vorige week kwam ik voor een mentorsessie bij Christine. Ik ben zelf ook fotograaf en wil mij sinds dit jaar ook gaan bezighouden met bruidsfotografie. Wie kun je dan beter vragen dan de fotografe die onze eigen bruiloft heeft vastgelegd! Christine legt alles op een rustige en duidelijk manier uit, geeft hele waardevolle tips en tricks en geeft je absoluut niet het gevoel boven jou te staan. Een super lief mens met een hart van goud. Ik raad Christine zeker aan bij mijn collega fotografen!

- nikita | nikita van der haven fotografie -

- Jisca | jisca fotografie-

Dankzij de mentor sessie bij Christine heb ik veel geleerd en nieuwe inzichten gekregen. Christine adviseerde mij om van te voren een lijst te maken over zaken die belangrijk zijn voor mij en mijn bedrijf. Ze vroeg wat mijn doelen zijn en waar ik aan wil werken. Hier gingen we tijdens de sessie mee aan de slag.  Tijdens het gesprek is ook mijn website en social media besproken en kreeg ik hierover tips. Ze dacht mee over hoe ik beter zichtbaar word op social media en hoe ik mijn netwerk kan uitbreiden.  Christine is een enthousiaste, lieve en eerlijke meid die passie heeft voor haar vak. Ze verteld over haar eigen ervaringen, ze stelt je op je gemak en heeft oprechte interesse in jou en je bedrijf. Tussendoor mag je vragen stellen en ze neemt echt de tijd voor je.

Naast alle fijne tips en ideeën was het ook heel gezellig! Bedankt Christine voor je hulp en ik ga nu vol vertrouwen aan de slag!

Versturen

YEsss! i want to book a mentor session 

Bedankt voor het invullen van het formulier. De gegevens zijn succesvol verzonden. Je ontvangt zo snel mogelijk de trouwbrochure in de mail!

Liefs, 

christine