CHRISTINE VAN DER VELDEN, 23 JAAR, liefde VOOR FOTOGRAFIE 

Wie staat er achter de camera

This is me! 23 jaar en al 9 jaar heb ik veel prachtige bruidsparen, stelletjes en families voor de camera mogen hebben. 

Sinds 2019 woonachtig Strijensas, een klein dorpje in de Hoekse Waard. Hiervoor op vele andere plaatsen binnen en buiten Nederland gewoond. Hierdoor fotografeer ik ook het liefst door heel Nederland of in het buitenland.

5 jaar geleden ontdekte ik dat het fotograferen van bruiloften mij veel deed. Alle gevoelens en de kracht op deze dag zijn zo groot en niet te beschrijven. Toen heb ik ervoor gekozen om de focus op het vastleggen van de liefde te leggen en doe dit nu nog met zoveel plezier. Want hoe mooi is het om al die prachtige momenten te laten vastleggen.

Naast het fotograferen ben ik graag aan het reizen op deze mooie wereld en bezoek ik graag mijn familie die niet om de hoek woont ;)


My style

Mijn fotografie stijl. Wat houdt dit precies in? Het gaat allemaal om het authentieke en het maken van een verhaal, jullie verhaal! Dit heeft jaren geduurd voordat het zover dat ik echt tevreden was met de manier waarop we jullie verhaal maken en dat ik kan zorgen dat jullie comfortabel zijn voor de camera. Het is belangrijk dat je echt jezelf kan zijn met de persoon van wie je zoveel houdt. De afgelopen jaren heb ik zoveel mooie en intieme momenten mogen vastleggen en om hier bij te mogen zijn is iets waar ik dankbaar voor ben. 

Als je een fotograaf kiest voor je bruiloft dan kies je niet alleen voor de foto's, maar ook voor de persoon die ze maakt. Gedurende de dag schiet ik altijd te hulp met het goedleggen van de jurk, haren uit het gezicht halen, corsages weer goed spelden en nog veel meer.  Op elke bruiloft heb ik zoveel energie, enthousiasme en liefde. Dit omdat ik oprecht geloof in de liefde die deelt met die ene

 speciale persoon. Samen het leven wil delen met deze persoon en een vriendschap voor het leven aangaat! Na het moment dat mijn bruidsparen ''Ja ik wil'' heb gezegd ben ik nog steeds deel van hun geweldige reis samen en leg ik de momenten hierna ook vaak vast!

Als jullie er klaar voor zijn om deze prachtige reis aan te gaan en dit te laten vastleggen door mij hierin mee te nemen, dan is het enige wat ik kan zeggen '' Let's do this''

'' Fantastische fotograaf, ben zo blij met de foto's die ze gemaakt heeft van mij en mijn man. Ze zijn werkelijk prachtig! Daarnaast is Christine ook nog eens een hele lieve meid die je erg op je gemak stelt met leuke ideeën. Zelfs mijn man vond het een leuke avond terwijl hij totaal niet graag op de foto staat! ''

- Stefan & Christine

Kind Words

'' Christine was our wedding photographer. She followed us around for the whole day including ceremony, shooting and party.
Before the actual day we sat down together and talked about which style of pictures and location we would like. Christine understood our sense of style very well. The pictures turned out great.
One very pleasing thing about Christine is her ability to catch all the important moments as well as many details, without us even noticing it.
All in all it was a fantastic day we can look back at with fantastic pictures. '' 

- Benjamin & Catherine

Kind Words

'' Voor de bruiloft gingen we naar mogelijke locaties voor de reportage. Daar hebben we samen besproken welke wensen we hadden. Christine ondersteunde ons met haar creativiteit en haar vele ideeën.

Onze fotoreportage op onze trouwdag verliep zoals verwacht geweldig!
De foto's zijn prachtig :)

We zijn erg blij met Christine's Moments en kunnen haar zeker aanbevelen. '' 

- jonathan & tabea

Kind Words

'' Alle contact momenten waren inzichtelijk en ze neemt echt de tijd om te luisteren naar al je wensen. Tijdens de persoonlijke gesprekken geeft zij ook leuke en handige tips! Op de grote dag zelf verliep alles op rolletjes. Onze fotoshoot in “ De van Nelle fabriek” was lekker relaxt.
Onze trouwfoto’s zijn prachtig! Wij zijn super blij met het resultaat. Ook het fotoboek is fantastisch gemaakt. Onze mooie trouwdag is met liefde vastgelegd. 

Wij raden Christine’s Moments zeker aan, zij fotografeert met passie en dat zie je zeker terug in het resultaat! ''

- wilkin & sylvia

Kind Words

'' We hebben een geweldige golden hour shoot gedaan bij Christine Moments. Ik raad het echt iedereen aan om bij haar een shoot te doen. Puur en ontspannen. We genieten iedere dag van de foto’s. ''

- Stefan & Lieselotte

Kind Words

'' Christine is een leuke meid en wij zijn onwijs blij met het resultaat. Onze geweldige dag vereeuwigd in de mooie foto's die ze gemaakt heeft. ''

- remco & nikki

Kind Words