January 11, 2022

The Fortress Wedding from Rick & Hilde

Posted in: All, Weddings

In ons mooie Zeeland trouwden Rick & Hilde in een prachtig fort! Een heerlijk sfeertje, wat ze zelf hebben moeten realiseren. Kan je je voorstellen dat dit fort normaal helemaal kaal is qua tenten, styling, ect? Op de binnenplaats gaven ze elkaar het ja-woord in bijzijn van hun dierbaren. Zelf vind ik het ook met de lange tafels een klein beetje wat weg hebben van het Italiaanse Toscane in Nederland!

—-

In our beautiful Zeeland, Rick & Hilde got married in a beautiful fortress! A wonderful atmosphere, which they had to realize themselves. Can you imagine that this fortress is normally completely bare in terms of tents, styling, ect? In the courtyard they said yes to each other in the presence of their loved ones. Personally I find it with the long tables a little bit like the Italian Tuscany in the Netherlands!

Zien jullie het boompje links boven in de foto? Hier heeft Rick Hilde ten huwelijk gevraagd. Zo bijzonder om ook hier je trouwfoto’s te maken. Later hoorde ik van ze dat het kleine boompje inmiddels er ook niet meer staat. Toch een mooie herinnering zo 😉

—-

Do you see the little tree in the upper left corner in the photo? This is where Rick asked Hilde to marry him. So special to take your wedding pictures here. Later I heard from them that the little tree is no longer there. Still a nice memory 😉